Розвиток методичних підходів та принципів міжнародного стартап проектування з метою продидії недобросвісній конкуренції - Майстро, Руслана Григорівна; Кондратенко, І. О.; Курячий, Ф. М. (Інтерсервіс, 2024)
В доповіді розглянуто розробку методик для ідентифікації, аналізу та управління ризиками, пов'язаними з міжнародною діяльністю, включаючи ризики валютних коливань, політичної нестабільності та інші. Розробку методик для адаптації продуктів та послуг до місцевих ринків та культур, включаючи вивчення мови, законодавства, культурних відмінностей та місцевого попиту. Розвиток методик для створення та управління мережами міжнародних партнерів, акселераторів, інкубаторів та інших організацій, що сприяють розвитку міжнародних стартапів.
Keywords: міжнародний бізнес; конкуренція; стартап проєкти; підходи; принципи; промислові підприємства