Теоретичні засади інтелектуалізації систем менеджменту підприємства - Ситник, Й. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто сутність інтелектуалізації систем менеджменту підприємства, її вплив на формування рівнів управління, склад та функції їх представників. Визначено основні аспекти розроблення концепції інтелектуалізації систем менеджменту.

Essence of intellectualization of the systems of management of enterprise is considered in the article, its influence on forming of management levels, composition and functions of their representatives. Certainly basic aspects of development of conception of intellectualization of the management systems.
Keywords: інтелектуальний капітал; інтелектуалізація систем менеджменту; рівні управління; концепція