Штамп для виготовлення порожнистих виробів з важкодеформівних матеріалів - Калюжний, Володимир Леонідович; Калюжний, О. В.; Піманов, Валерій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2009)
Приведені відомі та розроблені авторами конструкції штампів для холодного видавлювання порожнистих виробів, порожнин штампів, прес-форм, ливарних форм з важкодеформівних, малопластичних сталей.

The existent and developed by authors’ constructions of stamps for the cold extrusion of hollow details, cavities of stamps, press forms, castings forms from hardly-deformed and low-ductility steels are resulted.
Keywords: холодне видавлювання; малопластичні сталі; гідростатичний тиск; cold extrusion; hollow details; low-ductility steel