Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Оподаткування" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2022)
Дисципліна "Оподаткування" передбачає гармонійне поєднання теоретичних знань та практично орієнтованих навичок щодо визначення сутності, видів податків, з’ясування їх ролі у фінансовій системі держави, аналізу закономірностей у сфері формування податкових відносин, вивчення законодавчої бази і тенденцій розвитку в галузі оподаткування.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; податкова система; податки; облік; аудит