Міжнародний економічний розвиток країн - Утєнкова, Оксана Андріївна; Гузе, Станіслава Костянтинівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Обґрунтовано, що міжнародний економічний розвиток країн може бути реалізований через різні стратегії та моделі, які враховують особливості економічного потенціалу, політичний контекст, соціокультурні аспекти та інші фактори.
Keywords: економічний розвиток; міжнародний бізнес; світова економіка; глобалізація