Міжнародна правова культура: проблеми її формування у курсантів вищого військового навчального закладу - Совва, С. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті здійснено аналіз педагогічної теорії та практики з проблеми формування міжнародної правової культури майбутніх офіцерів-прикордонників, в результаті чого визначено сутність та зміст цього поняття

The article made an analysis of educational theory and practice on the formation of an international legal culture of the future officers, border guards, resulting in the essence and content of the concept
Іnternational legal culture: problems of formation of cadets of the military institution
Keywords: професійна підготовка; правове виховання; формування правосвідомості; професійна культура; культура особистості