Теоретичні аспекти формування та розвитку аудиту в Україні - Омеляненко, Тетяна Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті розглянуто теоретичні основи формування і розвитку аудиту в Україні, наведені його сучасні проблеми. Запропоновано шляхи щодо подальшого реформування аудиту, досліджено загальні перспективи аудиту на державному рівні.

Іn clause the theoretical bases of formation and development of audit in Ukraine are considered, its modern problems are given. The ways concerning the further reforming of audit are offered, is investigated general prospects of audit at a state level.
Keywords: реформування; аудиторські послуги; організація; ринок