Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.
Keywords: температура; рецептури соусів; концентрація борошна; органолептичні дослідженя; борошно перлової крупи; термообробка; емульсійні системи