Чоні, І. В.2017-09-282017-09-282009Чоні І. В. Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючи властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 37. – С. 103-108.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31646В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.ukтемпературарецептури соусівконцентрація борошнаорганолептичні дослідженяборошно перлової крупитермообробкаемульсійні системиАналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експериментуArticle