Технологія електромагнітної активізації тканинних структур організму - Корсунов, А. Р. (НТУ "ХПІ", 2016)
В статті розглянуто рішення проблеми підвищення якості терапії в сеансах електромагнітного впливу за рахунок підвищення точності локалізації променю впливу на обраній області опромінення, зниження рівня паразитного впливу на сусідні структури організму та системи захисту від дестабілізуючих факторів, що в цілому забезпечується системою управління якістю терапевтичних послуг.

In the article the solution improve the quality of therapy sessions electromagnetic interference by increasing the accuracy of the localization accuracy influence beam of radiation exposure on the selected area, reducing the parasitic effects on adjacent structures of the body and protect the system against destabilizing factors, which generally ensures the quality management system of therapeutic services.
Теchnologi of electromagnetical make more акtive tissue stractures of оrganism
Keywords: якість терапії; електромагнітний вплив; структура організму; точність локалізації променю впливу; quality of therapeutics; electromagnetic interference; body structure; localization accuracy influence beam