Забезпечення якості електричної енергії на спортивному комплексі "Металіст" - Гриб, Олег Герасимович; Довгалюк, Оксана Миколаївна; Лазуренко, Олександр Павлович (Донецький національний технічний університет, 2011)
Зроблено аналіз показників якості електричної енергії в системі електропостачання стадіону «Металіст», запропоновано критерій вибору заходів для забезпечення якості електроенергії в електричній мережі та з його використанням обґрунтовано заходи для поліпшення якості електроенергії в досліджуваній мережі.

Analysis of electric energy quality for electric power supply system of the stadium «Metalist» made, criterion for selection of activities to ensure the quality of electricity in electrical network proposed and measures to improve power quality in the studied network grounded, thanks to the use of this criterion.
Quality Assurance of Electrical Energy for Sports Coplex "METALIST"
Keywords: показник якості; напруга; електропостачання; витрати; збитки; стадіон; quality index; voltage; power supply system; reduced costs; economic damage