Проблеми управління міжнародними проектами - Глізнуца, Марина Юріївна; Синіговець, Ольга Миколаївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023)
В доповіді обґрунтовано, що міжнародні стандарти формування проектів розвитку істотно відрізняються від країни до країни, і необхідно буде розглянути, які стандарти будуть використовуватися, якщо потрібно кілька стандартів. Найбільш важливі, ключові галузі для розгляду включають: політичні та правові системи; стандарти бухгалтерського обліку; стандарти якості та одиниці виміру; мовні бар'єри; зміни часових поясів; економічні умови; культурні відмінності.
Keywords: управління проектами; міжнародний бізнес; нормативне забезпечення; стандарти якості