Urban Health у контексті післявоєнного відновлення: досвід та перспективи - Демочко, Ганна Леонідівна; Робак, Ігор Юрійович (Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка, 2025)
Розглянуто сучасні можливості студіювання концепції Urban Health через призму медичного краєзнавства для застосування їх у післявоєнному відновлені країни. Подано приклад міждисциплінарних досліджень та змальовано перші кроки наукової співпраці для їх подальшого як теоретичного вивчення, так і практичного впровадження.
Keywords: медичне краєзнавство; післявоєнне відновлення; Urban Health