Цивільна безпека при стихійних явищах - Резніченко, Анна; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуто основні елементи забезпечення цивільної безпеки в умовах ризиків стихійних явищ, а саме: обмін інформацією, логістичні операції, продовольча безпека, організація медичної та військової допомоги, навчення та тренінг населення, правова підтримка.

The main elements of civil security are considered in the face of natural disasters, namely: information exchange, logistics operations, food security, organization of medical and military assistance, education and training of the population, legal support.
Civil safety in case natural disasters
Keywords: стихійні явища; цивільна безпека; медицина; наслідки; інформація; natural phenomena; civil safety; medicine; conseguences; information