Гетта, Оксана СергіївнаШестопалов, Олексій ВалерійовичРикусова, Надія Іванівна2022-02-182022-02-182020Гетта О. С. Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості / О. С. Гетта, О. В. Шестопалов, Н. І. Рикусова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 14.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56123ukхімічні технологіїхарчові підприємствафлокуляціякоагуляціядрібнодисперсні домішкиФізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-1762-6953https://orcid.org/0000-0001-6268-8638https://orcid.org/0000-0003-0963-1805