Макроекономічна політика в Україні: аналіз та спрямування - Волоснікова, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлено проблему спрямування макроекономічної політики в Україні в умовах виходу з фінансової кризи та реформування економіки. Досліджено вплив макроекономічної політики на забезпечення сталого економічного розвитку в Україні.

The article highlights the problem of direction of macroeconomic policy in Ukraine in terms of exit from the financial crisis and economic reform. The influence of macroeconomic policy for sustainable economic development in Ukraine.
Keywords: макроекономічне регулювання; макроекономічна система; механізми; удосконалення; кризові процеси; ризики