Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу - Куниця, Катерина Вікторівна; Литвиненко, О. А.; Гладкий, Федір Федорович; Кіщенко, В. А.; Левчук, І. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.

The study of organoleptic, physico-chemical and structural indexes fractionation products of sunflower oil saturated type have been conducted. Their scope of application has been proposed.
Determination of the quality of products fractionation of sunflower oil saturated type
Keywords: соняшникова олія; фракційна кристалізація; продукти фракціювання; харчові жири; sunflower oil saturated type; fractional crystallization; fractionation products