Куниця, К. В.Литвиненко, О. А.Гладкий, Федір ФедоровичКіщенко, В. А.Левчук, І. В.2014-08-262014-08-262014Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу / К. В. Куниця [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – № 7 (1050). – С. 171-176.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8368Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.The study of organoleptic, physico-chemical and structural indexes fractionation products of sunflower oil saturated type have been conducted. Their scope of application has been proposed.ukсоняшникова оліяфракційна кристалізаціяпродукти фракціюванняхарчові жириsunflower oil saturated typefractional crystallizationfractionation productsВизначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типуDetermination of the quality of products fractionation of sunflower oil saturated typeArticle