Синдром хворих будівель - Кузьменко, Олена Олексіївна; Самойленко, Т. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Розглянута проблема впливу якості житла на здоров'я людини. Запропоновані шляхи поліпшення стану повітря житлового середовища.

There are considered the problem of the influence of the quality of housing on health of man. There are suggested the ways of improving the condition of the air of residential environment.
Sick building syndrome
Keywords: синдром хворих будівель; забруднення; іонізація повітря; здоров'я людини; sick building syndrome; pollution; air ionization; human health