Метод Гессена в циліндричних передачах Новікова - Матюшенко, Микола Васильович; Федченко, Ганна Валеріївна; Бережний, Віталій Олександрович; Калинин, П. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті представлена реалізація методу узагальненої розгортки для передач Новікова

In article realization of a method of the generalized development of B.A. Gessen for tooth gearings of Novikov is shown
Keywords: зв'язані поверхні; Гессен Б. А.; зубчасте колесо; метод допоміжних поверхонь