Компанієць, Ірина ВасилівнаТомілін, Олександр Михайлович2024-08-072024-08-072024Методичні вказівки "English for tourism industry" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Міжнародний туристичний бізнес денної та заочної форм навчання. Ч. 2 / уклад.: І. В. Компанієць, О. М. Томілін ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 54 с. – Англ. мовою. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/79944.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/79944Методичні вказівки розроблено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Міжнародний туристичний бізнес. Методичні вказівки призначені для розвитку навичок перекладу, коментування, відтворення змісту оригінальних текстів, а також для формування навичок усного та писемного мовлення. Сучасні тенденції розвитку індустрії міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу вимагають від фахівців постійного професійного вдосконалення, у тому числі володіння спеціальною термінологією іноземною мовою, і методичні вказівки, що містять матеріали зарубіжної преси, може бути використані для цих цілей. Методичні вказівки спрямовані на оволодіння необхідним граматичним та лексичним матеріалом з англійської мови. Методичні вказівки містять різноманітні завдання для аудиторної та самостійної роботи студентів. У розділах розташовані креативні завдання з розвитку монологічного і діалогічного мовлення в іншомовному професійному середовищі.ukметодичні вказівкиграматикалексикаанглійська моваіноземна моваусне мовленняписемне мовленняМетодичні вказівки "English for tourism industry". Частина 2Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-0564-6292