Сучасні тенденції розвитку маркетингу - Соколенко, Володимир Анатолійович; Поляк, Антон Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті основна увага приділена аналізу сучасних тенденцій розвитку маркетингу в контексті революційних змін у сфері цифрових технологій. Виділені найбільш важливі проблеми, які сьогодні впливають на роботу маркетологів. Досліджені нові можливості та способи вирішення завдань маркетингу

The article focuses on the analysis of contemporary trends in marketing in the context of the revolutionary changes in the field of digital technology. The most important issues that affect the marketers today had been highlighted. New opportunities and ways of doing marketing had been explored
Keywords: цифрові технології; маркетологи; продукти; послуги; marketing; technology; marketers; revolutionary changes