Верификация рисков сбоя в цифровых устройствах на основе K-значного моделирования - Дмитриенко, Валерий Дмитриевич; Леонов, Сергей Юрьевич; Гладких, Т. В. (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті показано застосування нової системи верифікації цифрових пристроїв на основі K-значного моделювання. За допомогою цієї системи є можливість виконувати проектування сучасних складних та швидкодіючих пристроїв з урахуванням кількісних та якісних характеристик ризиків збоїв. Це дає нові перспективи по проектуванню з застосуванням K-значного моделювання.

In article it is shown applications of new system of verification digital devices on the basis of K-Value modelling. With its help it is possible to carry out designing of modern complex and high-speed devices in view of quantitative and qualitative characteristics of failures risks that gives new prospects on designing with use of K-Value modelling.
Keywords: многозначное моделирование; сигнал; электронные устройства; частота функционирования элементов; логический сигнал