Історія і сьогодення кафедри ЕПА (до 50-річчя кафедри електропривода і автоматизації промислових установок ЗНТУ) - Бондаренко, Валерій Іванович (НТУ "ХПІ", 2013)
The information on the history and present of the Electric drive and automation for industrial installations Chair on the occasion of its 50-th anniversary.
Keywords: Запорізький національний технічний університет; історія кафедри ЕПА; всебічний розвиток кафедри; модернізація лабораторних стендів