Скорнякова, В. С.Масалітіна, Наталія Юріївна2020-03-032020-03-032019Скорнякова В. С. Оптимізація біотехнології виробництва ряжанки термостатним способом / В. С. Скорнякова, Н. Ю. Масалітіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 344.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44771ukкисломолочні продуктиекстракт люцернизаквасказгустокОптимізація біотехнології виробництва ряжанки термостатним способомThesis