Метод аналізу тестопридатності комбінаційних схем у системах вбудового самотестування - Кулак, Е. М.; Абрамов, В. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є представлення удосконаленого методу аналізу тестопридатності для детермінованого тесту, що дозволяє покращити якість тесту після внесення певних змін до структури схеми порівняно з існуючими методами. Для виявлення проблемних місць у схемі використовується розрахунок показників керованості та спостережуваності ліній, що зв'язують елементи схеми.
Keywords: інформаційні технології; структурний аналіз; детерміноване тестування; покриття несправностей