Методичні вказівки для самостійної роботи (реферат) з дисципліни "Страховий менеджмент" - Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна; Назарова, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна «Страховий менеджмент» є обов’язковою для студентів магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Вивчення даної дисципліни допоможе студентам у майбутньому при вивченні дисциплін «Фінанси», «Бізнес-аналіз» та ін. Метою вивчення дисципліни є формування у майбутніх спеціалістів системи знань з питань теоретичної розробки та практичного застосування конкретних механізмів управління бізнес-процесами страхових компаній з метою ефективного використання наявного потенціалу та врахування фінансових інтересів страхових компаній. всіх учасників страхового ринку.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; банківська справа; бізнес; страхова діяльність