Методичні вказівки для підготовки до практичних занять з освітнього компоненту "Історія та сучасність фізичної культури і спорту" - Полякова, Оксана Олександрівна; Поляков, Ігор Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки розроблено для студентів денної форми навчання спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» НТУ «ХПІ», які навчаються на освітньо-кваліфікаційною програмою підготовки бакалаврів. Студентам надано розподіл навчального часу та перелік питань для підготовки до практичних занять з дисципліни «Історія та сучасність фізичної культури та спорту», а також список інформаційних джерел, що складається зі списків основної та додаткової літератури. Визначено обов’язкові компоненти, які має містити робота за результатами самостійної підготовки до практичних занять. Встановлено можливі форми представлення обраної студентом теми під час аудиторного (онлайн) заняття. список джерел інформації. Встановлено критерії оцінки виконання завдань практичної роботи.
Keywords: методичні вказівки; спорт; фізична культура; навчальний процес; історія; здоровий спосіб життя; міжнародний спортивний рух