Підготовка фахівців спеціалізації "Інструментальне виробництво" в НТУ "ХПІ" - Зубкова, Ніна Вікторівна; Доля, Віктор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті представлено обґрунтування необхідності підготовки конкурентоспроможних фахівців спеціалізації "Інструментальне виробництво" у зв’язку з впровадженням кредитно-трансферної технології організації навчального процесу і розвитку інноваційно-технологічних кластерів у Харківському регіоні.

The paper presents the rationale for the training of competitive specialists specialization "Tool production" in connection with the introduction of the credit - transfer of technology of the educational process and the development of innovation - technological clusters in the Kharkov region.
Keywords: різальні інструменти; CAD-системи; навчально-науково-виробничий комплекс; навчально-дослідний клас-кластер; ЧПУ