Дидактичні аспекти ефективної взаємодії студентів на семінарському занятті - Кузьменко, Олександр Васильович; Решетняк, Наталя Борисівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті здійснюється аналіз дидактичної теорії семінарського заняття. Обґрунтовується доцільність подальшого дослідження педагогічної ефективності цієї форми навчання.

The didactic theory of student seminar is analyzed in the paper. The further research on efficiency of this pedagogic method is stipulated.
Didactic aspects of effective student interaction at the seminar
Keywords: культура комунікативна; спілкування; процес навчальний; технології педагогічні; educational cooperation; communicative culture; pedagogical technology