Податкова система держави: визначення критеріїв оптимальності - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ХарРІ НАДУ "Магістр", 2010)
Розглянуто соціально-економічну сутність податкової системи. Запропоновано методичний підхід, згідно з яким критерії оптимальності податкової системи визначаються в розрізі її складових.

Socio-economic essence of the tax system is considered in the article. Methodical approach is determined according to which the criterias of the tax system optimum in the cut of its constituents are offered.
Keywords: податкова система; оптимальність податкової системи; податкове адміністрування; податкові механізми; структура податкової системи; tax system; optimum of the tax system; tax administration; tax mechanisms; structure of the tax system