Використання основних напрямків ефективного управління реалізацією інноваційних проектів - Косенко, Андрій Васильович; Петрушко, Павло Миколайович; Локтіонова, Олександра Серафимівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Розвиток машинобудівної промисловості, є забезпечення конкурентоспроможної за номенклатурою, якості й обсягів поставок продукції на внутрішній і зовнішній ринки, що можливо шляхом широкого і прискореного впровадження інновацій при активізації інвестиційної діяльності. Практична цінність роботи полягає у використанні результатів дослідження, що дозволить істотно підвищити якість продукції, що випускається та надасть змогу обґрунтувати вибір варіанту модернізації підприємств.

Development of machine-building industry, providing is competitive after a nomenclature, quality and volumes of supplying with products on internal and external markets, that maybe by wide and speed-up introduction of innovations during activation of investment activity. The practical value of work consists in drawing on the results of research, that will allow substantially to improve quality products that is produced and will give possibility to ground the choice of variant of modernisation of enterprises.
Use of basic directions of effective management by realization of innovative projects
Keywords: інноваційна інфраструктура; інноваційна діяльність; економічна ефективність; SWOT-аналіз; техніко-економічне обгрунтування; innovative infrastructure; innovative activity; economic efficiency