Аналіз ефективності техніко-тактичних дій бадмінтоністів в динаміці ігрового часу - Жаркова, Євгенія Євгеніївна; Любієва, Вікторія Альбертівна (My University, 2023)
Методичні вказівки підготовлені для студентів денної форми навчання усіх спеціальностей НТУ «ХПІ» (основна медична група, спеціалізація з виду спорту «Бадмінтон») для теоретичного опанування тактики гри у бадмінтон та отримання додаткових балів. Запропоновано студентам організацію контролю за показниками тактичної підготовленості гравців в бадмінтон під час матчу, збагачення теоретичних знань у системі тактичної підготовки бадмінтоністів, вмінню проводити аналіз показників за визначеними критеріями, вмінню орієнтуватися у термінології та робити висновки на основі отриманих результатів. Пропонована праця сприятиме кращому розумінню сутності і змісту техніко-тактичної підготовки бадмінтоністів, опануванню студентами необхідним арсеналом техніки і тактики гри, подальшому самовдосконаленню в умовах навчання у вищій школі. Встановлено критерії оцінки виконання практичної роботи «Аналіз ефективності техніко-тактичних дій бадмінтоністів в динаміці ігрового часу». Надано зразок структури практичної роботи.
Keywords: методичні вказівки; спорт; фізична культура; спортивні ігри; навчальний процес