Динаміка зміни якості твердого палива, що надходить на ТЕС - Капустянський, А. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглядається тенденція зміни теплотехнічних характеристик твердого палива, що надходить на електростанції України. Доводиться пріоритетна роль використання непроектного твердого палива власних родовищ на довготривалу перспективу

Considered a trend change thermotechnical characteristics of solid fuel that supplied to power stations in Ukraine. Proved priority of using of non-project solid fuels their own fields for the long term
Keywords: non-project solid fuel; thermotechnical characteristics of fue; moisture; ash content; calorific value; непроектне тверде паливо; теплотехнічні характеристики палива; вологість; зольність; калорійність; шахта; вугілля