Система автоматизації процеса нейтралізації продуктів сульфатування - Подустов, Михайло Олексійович; Литвиненко, Ігор Іванович; Дзевочко, Олександр Михайлович; Чорноног, Р. С. (НТУ "ХПІ", 2009)
Показані сучасні тенденції в технології нейтралізації продуктів сульфатування. Приведений перелік основних контурів контролю і регулювання процесу нейтралізації. Наведена функціональна схема автоматизації.

Modern tendencies are rotined in technology of neutralization of products of sulfating. The list of basic contours of contros and adjusting of process of neutralization is resulted. The functional diagram of automation is resulted.
Keywords: перемішування; турбінні мішалки; пропелерні мішалки; раідіально-аксіальні потоки; поверхнево-активні речовини