Статистика ІІ - Аксьонова, Ірина Вікторівна; Бровко, Ольга Іванівна; Свидло, Ганна Ігорівна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2020)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних та само-стійних робіт, метою яких є закріплення й поглиблення знань теоретичного та практичного матеріалу з методології статистичного дослідження соціально-економічних явищ і процесів, поглиблення навичок аналізу соціально-еконо-мічних процесів за допомогою ППП Statistica та засобів Excel. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; організація статистики в Україні; міжнародні статистичні організації; історія статистики; перевірка статистичних гіпотез; метод аналітичних групувань; регресійний аналіз взаємозв'язку; методи оцінювання стохастичного зв'язку; аналіз тенденцій розвитку; кореляція динамічних рядів; динамічний індексний аналіз; просторовий індексний аналіз