Образ майбутньої професії інженера - Підбуцька, Ніна Вікторівна; Семенихіна, К. Ю. (НТУ "ХПІ", 2017)
У статті розкриваються особливості професії інженера та проблема уявлення студентів-інженерів щодо майбутньої професії. Дається визначення поняттю інженер, з додаванням психограми. Виявлено особливості уявлень студентів про особистісні якості, знання та основні види діяльності інженера-електрика.

In the article tells about the features of the of engineer professions and explores representation of students-engineers about a future profession. Determination a concept is given engineer and made psychogram is added. Exposed the features pictures of students of personality qualities, knowledges and about the basic types of activity of engineers.
Keywords: студент; професійноважливі якості; професійна діяльність; особистісні якості; психограми; student; professionally important qualities