Геометричне моделювання в конструюванні технічних об’єктів - Бережний, Віталій Олександрович; Сівак, Єлизавета Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
У навчально-методичному посібнику наведено загальні відомості щодо застосування графічного пакета КОМПАС-3D. Розглянуто особливості побудови й редагування 2D - креслень, 3D - твердотільних об’єктів, а також 3D - збірок. Призначено для студентів денної форми навчання.
Keywords: інтерфейс системи; комп’ютерна графіка; графічний редактор; двовимірне зображення деталей; тривимірне зображення деталей; проектно-конструкторські роботи