Фізичне виховання в період дистанційного навчання в умовах військового стану - Ляшуга, І. Ю.; Грдзелідзе, Сергій Ріпатович; Ляшуга, Ю. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямовано на висвітлення сучасних розробок в умовах дистанційного навчання дисципліни "Фізичне виховання". Заходи допомагають здобувачам освіти ефективно впроваджувати фізкультурно-оздоровчу підготовку засобами дисципліни.
Keywords: фізичне виховання; студенти; дистанційне навчання; заняття; physical education; students; distance learning; occupation