Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах - Варанкіна, Олександра Олександрівна; Кричковська, Лідія Василівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009)
Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.
Keywords: мікробіологічний бета-каротин; харчування; антиоксиданти; раціони