Варанкіна, Олександра ОлександрівнаКричковська, Лідія Василівна2022-10-272022-10-272009Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : [б. в.], 2009. – Вип. 1 (9). – С. 460-468.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58741Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.ukмікробіологічний бета-каротинхарчуванняантиоксидантираціониАналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктахArticle