Особливості стратегії ЗЕД для підприємств машинобудівної галузі України - Геворкян, Артем Юрійович; Ковальова, О. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядаються особливості стратегії ЗЕД підприємств машинобудівної галузі Украйни. Виявлено проблеми підприємств машинобудівної галузі України, що впливають на їх зовнішньоекономічну діяльність. Проаналізовані показники економічної діяльності по підприємствах машинобудування харківського регіону

The article discusses the features of the strategy of foreign machine-building enterprises of Ukraine. The problems of machine-building industry of Ukraine, which affect foreign trade. Analyzed the economic performance of the enterprises of mechanical engineering in the Kharkov region
Keywords: показники економічної діяльності; міжнародна конкурентоспроможність; інноваційна діяльність; рівень рентабельності; machine building sector; strategy of foreign economic activity; economic performance