Брінь, Павло ВолодимировичАрсєнова, А. В.2019-11-272019-11-272017Брінь П. В. Підвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівлі / П. В. Брінь, А. В. Арсєнова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 181.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/43108ukконкурентне середовищекондитерська галузьринокторгова націнкатоварцінамаркетингПідвищення конкурентоспроможності українських кондитерських підприємств за рахунок створення мережі фірмової торгівліThesis