Управління процесами ефективного забезпечення евент-маркетингу - Масалаб, Олександр Васильович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що евент-маркетинг сприяє підвищенню впізнаваності бренду та зміцненню його позицій на ринку; ефективність заходів залежить від якісної підготовки, правильного вибору цільової аудиторії та використання сучасних технологій комунікації; оцінка результатів заходу дозволяє вдосконалювати стратегії та підвищувати рівень ROI; використання цифрових інструментів та соціальних мереж значно посилює ефект від евент-маркетингових кампаній.
Keywords: евент-маркетинг; конференції; стратегії; цифрові інструменти; ефект; промислові підприємства; управління; процеси