Технологические процессы регенерации полимерных отходов - Горох, Н. П. (НТУ "ХПИ", 2007)
Приводяться результати досліджень технологічного процесу агломерирування полімерних плівкових відходів зі сполученням стадій регенерації відходів полімерної плівки: здрібнювання, мийки, віджиму, сушіння, агломерирування.

The results of researches of waste polymeric film agglomeration’ technological process with combination of stages of polymeric film wastes’ regeneration have been resulted: crushing, washing, extraction, drying, agglomeration.
Keywords: производство тары; упаковка; пластмассы; проблема утилизации; агломерирование; окружающая среда