Енергоаудит в системі енергозберігаючих заходів підприємств - Білоцерківський, Олександр Борисович (Наукова економічна організація "Перспектива", 2011)
Розглянуто різні підходи до визначення поняття енергоаудиту, проведено його порівняння з поняттям енергетичного обстеження. Виділено основні завдання енергоаудиту та паспортизації, визначено його мету. Наведено загальні вимоги до генеральної стратегії енергетичного аудиту. Докладно розглянуто чотири етапи структури генеральної стратегії проведення енергетичного аудиту.
Keywords: енергоаудит; завдання енергоаудиту; мета енергоаудиту; стратегія енергоаудиту; вимоги генеральної стратегії; структура генеральної стратегії; паспортизація