Багатофакторна імітаційна оцінка процесу рятування постраждалого з колектору в умовах завалів - Долгополов, Р. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Показана доцільність оцінки процесу рятування постраждалого з колектору в умовах завалів за допомогою багатофакторного імітаційного моделювання.

The expediency of evaluating the process of rescuing a victim from a collector under conditions of rubble using multifactorial simulation modeling is shown.
Multifactor simulation assessment of the process of rescueing the injured from the collector in the conditions
Keywords: імітаційна модель; рятування постраждалого; simulation model; rescue of the victim