Впровадження засобів штучного інтелекту в процес фізичного виховання студентів - Ковтун, Є. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Під час проведення дослідження виявлено переваги інтеграції штучного інтелекту у процес занять з фізичного виховання у закладах вищої освіти та проаналізовано його вплив на ефективність тренувального процесу.
Keywords: штучний інтелект; фізичне виховання; студенти; освітні технології; інтеграції; вища освіта; тренувальний процес; персоналізований підхід