Гриньов, Андрій Валентинович2015-03-192015-03-192014Гриньов А. В. Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України / А. В. Гриньов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 4 (1047). – С. 31-35.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/13602У статті проаналізовано сучасний стан харчової промисловості, зокрема, розвиток м’ясопереробної промисловості за останнє десятиріччя; розглянуто напрямки співпраці з іншими країнами у межах м’ясопереробної галузі України та оцінено сучасний стан розвитку цієї галузі.The modern state of food industry is analysed in the article, in particular, development of meat of processing industry for last ten years; directions of collaboration are considered with other countries wi thin the framework of meat of processing industry of Ukraine and modern development of this industry status is appraised.ukхарчова промисловістьм’ясопереробна промисловістьімпортекспортм’ясопродуктиспівробітництвоfood industryimportexportmeat productscollaborationОцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі УкраїниEstimation of development status is meat of processing industry of UkraineArticle