Оцінка стану розвитку м’ясопереробної галузі України - Гриньов, Андрій Валентинович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті проаналізовано сучасний стан харчової промисловості, зокрема, розвиток м’ясопереробної промисловості за останнє десятиріччя; розглянуто напрямки співпраці з іншими країнами у межах м’ясопереробної галузі України та оцінено сучасний стан розвитку цієї галузі.

The modern state of food industry is analysed in the article, in particular, development of meat of processing industry for last ten years; directions of collaboration are considered with other countries wi thin the framework of meat of processing industry of Ukraine and modern development of this industry status is appraised.
Estimation of development status is meat of processing industry of Ukraine
Keywords: харчова промисловість; м’ясопереробна промисловість; імпорт; експорт; м’ясопродукти; співробітництво; food industry; import; export; meat products; collaboration