Джерело енергії для руйнування мінеральних середовищ - Загребельна, Л. І.; Кобець, Олена Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2011)
The application of natural gas in the gas-jet thermal instrument for mineral mediums destruction is researched in the paper.
Keywords: термічне руйнування; мінеральні середовища; газоструменеві термоінструменти; природний газ; шебелинський газ