Вплив економіки знань на створення конкурентоздатних інновацій - Яковлєв, Анатолій Іванович (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, 2008)
Пропонується дефініція наукоємності з урахуванням сучасного етапу інноваційних зрушень, розвитку економіки знань. Запропоно-вано комплекс показників наукоємності, їх вплив на створення конкурентоздатних інновацій.

The notion of R&D is defined in view of the current phase of innovation shirts and development of the knowledge-based economy. A system of indicators for R&D intensity is offered, their influence on creation of competitive innovations.
Keywords: наукоємність; продукція; витрати; робота науково-дослідна; робота дослідно-конструкторська