Формування дорожної карти впровадження інтернету речей та маркетингу в агропромисловому комплексі - Косенко, Софія Андріївна; Ткачова, Надія Петрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що завдяки реалізації «дорожньої карти» близько третини підприємств агропромислового комплексу використовуватимуть Інтернет речей та його маркетингове забезпечення у виробничо-господарській діяльності.
Keywords: інтеренет речей; агропромисловий комплекс; економіка; маркетинг; ефективність