Смарт-економіка: характерні риси та еволюція - Федотова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2017)
Розглянуто характерні риси постіндустріального суспільства, виділено критерії оцінки відповідності національної економіки його принципам. Зазначено, що новим етапом становлення концепцій економічного знання є смарт-економіка, яка орієнтована на комплексну модернізацію та інноваційний розвиток виробничих секторів на основі технологій нового покоління.

In the article were characterized the features of post-industrial society and were marked their conformity assessment criteria of the national economy. A new evolution stage the concepts of economic knowledge is a smart economy that focused on a comprehensive modernization and innovative development of the productive sectors by based on next-generation technologies.
Smart economy characteristic features and evolution
Keywords: постіндустріальне суспільство; технологія; smart-спеціалісти; ВНЗ; інформаційне суспільство; post-industrial society; technology